Bedrijfsverhuizing

  • Geen bedrijfsstilstand door strakke projectplanning
  • ICT aan- en afsluiten met ons ICT-team
  • Gecertificeerde projectverhuizers zorgen voor kwalitatieve oplossingen
  • Afspraken wie doet wat worden goed vastgelegd

Offerte aanvragen

Klant aan het woord

De projectleider heeft op geheel eigen wijze succesvol leiding gegeven aan een omvangrijke en complexe herhuisvesting van alle Apeldoornse -eenheden. De complexiteit zat 'm met name in een zeer krappe planning, coördinatie tussen meerdere technische en logistieke disciplines, variatie in technische middelen (en exoten die niet altijd vooraf bekend waren) en onvoldoende gemeenschappelijke sence of urgency bij het management van de betrokken eenheden. Tijdens het project zijn ook nog eens majeure uitbreidingen van de scope toegepast, zonder grote impact op de planning: inrichten nieuw callcenter met 130 seats, T-verhuizing in 2 stappen via adres 1 en plaatsen van compleet ingerichte Porta Cabins voor 75 medewerkers op LOkatie (doorlooptijd 3 weken). 'Geheel eigen wijze' betekent mijns inziens dat hij met militaire precisie stuurt en heel duidelijk is naar zijn medewerkers. Zijn resultaatgerichtheid is fenomenaal ontwikkeld, maar zou contra productief zijn als hij die niet zou combineren met een grote dosis empathie. Als er gewerkt moet doen geeft hij het goede voorbeeld, hij deelt complimenten uit als het goed gaat en organiseert de feestjes die erg positief werken op de teamspirit en de motivatie van alle betrokkenen. De enkele obstakels die hij niet zelf 'baas kon' escaleert hij snel en soepel naar hoger management. Hij vraagt hulp om barrières te mogen slechten en prioriteiten te laten herzien. De projectleider is dus een goede vent om mee te werken, hij heeft mij 'ontzorgd' en af en toe ingeschakeld, zijn bijdrage voor het projectresultaat is essentieel geweest. Ik hoop en denk dat zijn directe collega's veel van hem geleerd hebben, daarmee is zijn inzet meer dan een eenmalige actie geweest!

Anoniem
Apeldoorn

Bovag wil ik graag de complimenten overbrengen voor de wijze waarop de mensen de verhuizing van Bovag hebben uitgevoerd. De mensen hebben zich onderscheiden in het organiseren van het geheel. Geen vraag was te veel en wij waren verbaasd over de snelheid waarmee e.e.a. verliep.

Bovag
Bunnik

Onze werkwijze

Bedrijven en instellingen die met een verhuizing te maken hebben, willen daar zo min mogelijk hinder en schade van ondervinden. Minimale bedrijfsstilstand is daarom altijd ons doel. 

Bij projectverhuizingen komen veel verschillende activiteiten kijken. Daarom hebben wij speciale projectleiders die met hun ervaring een helder en concreet verhuisplan met u op stellen. Naar welke exacte locatie moeten de goederen? Waar kunt u zelf voor zorgen en wat wilt u dat wij voor u uitvoeren? Belangrijke informatie waar geen misverstanden over mogen bestaan. Daarom leggen wij alles vast in een uitvoerig draaiboek. Tijdens de volledige voorbereiding, verhuizing en evaluatie heeft u te maken met één aanspreekpunt.

POT is uitblinker op het gebied van projectverhuizingen met ICT omgevingen. Van het af- en aansluiten van uw werkplekken tot en met het overbrengen en testen van uw servers op de nieuwe locatie, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

POT heeft veel ervaring met het verhuizen van bedrijven, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, bibliotheken, boekhandels en detailhandel. 

POT Art Logistics is gespecialiseerd in kunstvervoer, kunstopslag en arthandling.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Waar moet u op letten bij uw bedrijfsverhuizing

  • Uw dagelijkse checklist, altijd bij de hand
  • Ontvang via e-mail automatisch uw bijgewerkte checklist
  • Voeg eigen acties toe aan uw persoonlijke checklist
  • Strakke planning voorkomt veel stress

Meer tips | Doe de checklist

Pot Verhuizingen adresgegevens