Als groot verhuisbedrijf dat zich onderscheidt in project- en kantoorverhuizingen zijn wij aangesloten bij PPV: het keurmerk voor Professionele Project Verhuizers. Dit keurmerk staat voor erkenning en kwaliteit.
Een projectverhuizing is een uiterst gecompliceerd proces. Tal van zaken moeten doordacht worden georganiseerd. De PPV’er neemt u die zorg uit handen. Of het nu gaat om een interne verhuizing of een verhuizing naar een nieuwe locatie, wij hebben de kennis en ervaring om het proces soepel te laten verlopen.

Het PPV-keurmerk biedt u als opdrachtgever zes harde garanties: Tijdsbesparing, Veiligheid, Integriteit, Risicoreductie, Zekerheid & Helderheid.

Van deze PPV-leden kunt u verwachten dat zij werken volgens duidelijke afspraken en vastgestelde voorwaarden, kwaliteit en veiligheid garanderen, werken met speciaal opgeleid en gediplomeerd personeel, werken volgens de nieuwste methoden en met de nieuwste materialen en ISO en VCA-gecertificeerd zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt tevens informeren naar onze referenties.

Voor meer informatie zie PPV.nl ›

Pot Verhuizingen adresgegevens