Wat kunt u nog zonder werkende apparatuur? Dat merkt u zodra u dit een keer heeft meegemaakt. Heeft u al nagedacht hoe u dat tijdens de verhuizing wilt regelen? Wij hebben veel ervaring met het  af- en aansluiten van uw ICT-apparatuur.

Verhuizingen moeten in een steeds korter tijdsbestek worden uitgevoerd, want downtijd betekent voor u: niet kunnen werken. Laat gerust het af- en aansluiten en testen over aan ons ICT team. Samen met uw IT'-er wordt er een draaiboek opgesteld om ook uw nieuwe VoIP-telefonie te integreren. En natuurlijk gaan de servers, zodra ze zijn afgekoeld en vervoersgereed zijn, ook naar de nieuwe locatie. Zonder tijdsverlies!

U zult wellicht denken dat u dit niet aan de verhuizer wilt overlaten, want die mag hier vooral niet aan zitten. Inmiddels hebben echter zelfs meerdere AEX en AMX beursgenoteerde (IT) ondernemingen deze ervaring al wel met ons opgedaan en onze dienstverlening met zeer hoge cijfers beoordeeld. Ervaar ons en u bent verkocht!

Wilt u weten hoe wij dit aanpakken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak en laat u volledig bijpraten.
 

Pot Verhuizingen adresgegevens