Bij Pot begrijpen we als geen ander de gevolgen van bedrijfsstilstand voor de organisatie en voor uw klanten. Door een goede planning en organisatie weet Pot de bedrijfsstilstand tot een minimum te beperken. Wij slagen er zelfs in complete bedrijven te verhuizen, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit.

De vraag die u zich altijd zal moeten stellen: in hoeverre is bedrijfsstilstand een issue voor u als organisatie? Er zijn natuurlijk situaties waarin bedrijven zich een algemene ATV dag kunnen permitteren voor hun personeel. Vaak kan dit niet, en dan is het goed dat Pot is gespecialiseerd in het voorkomen van bedrijfsstilstand. Door onze strakke projectplanning en onze flexibiliteit om op zaterdagen en avonden te werken, kunnen wij projectplanningen afgeven op 15 minuten per werkplek nauwkeurig. Bij interne verhuizingen is een werkplek binnen 1,5 uur weer operationeel. Bij externe verhuizingen in dezelfde regio is deze downtijd 3 uur. De verhuisvolgorde wordt in goed overleg met u specifiek ingedeeld.

POT is uitblinker op het gebied van kantoorverhuizingen, projectverhuizingen en bedrijfsverhuizingen met ICT omgevingen. Van het af- en aansluiten van uw werkplekken tot en met het overbrengen en testen van uw servers op de nieuwe locatie, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

POT Verhuizingen/Logistiek is dé kantoorverhuizer, projectverhuizer en bedrijfsverhuizer in uw regio en heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Pot Verhuizingen adresgegevens