Pot heeft een helder plan van aanpak voor uw verhuizing. Dit leggen we van te voren goed en duidelijk vast met uw wensen als uitgangspunt. Hoe we dit doen? Leest u vooral even verder.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw eisen en wensen, en presenteren wij u een compleet plan waarin we exact vastleggen wie welke activiteiten gaat uitvoeren. Geen onduidelijkheden achteraf, want bij ons geldt: afspraak is afspraak. Op basis van dit plan van aanpak maken wij voor u een offerte op maat. Indien gewenst kunnen wij ook alle individuele opties voor extra activiteiten als een menukaart aanbieden. U kiest dus zelf wat u door ons laat uitvoeren.
 

POT is uitblinker op het gebied van kantoorverhuizingen, projectverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en zorgverhuizingen met ICT omgevingen. Van het af- en aansluiten van uw werkplekken tot en met het overbrengen en testen van uw servers op de nieuwe locatie, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

POT Verhuizingen/Logistiek is dé kantoorverhuizer, projectverhuizer, bedrijfsverhuizer en zorgverhuizer in uw regio en heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Ervaar het zelf en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Pot Verhuizingen adresgegevens