Speciale objecten

Oldtimers, sloepen, koetsen, grote kunstobjecten, archeologisch materiaal, studiodecors, glaswanden, auto-onderdelen, bulkopslag; ook de opslag van speciale objecten verzorgen wij in ons hoofdmagazijn in Amersfoort. Bijna alles kunnen wij opslaan!
Vaak krijgen wij vragen om in de wintermaanden oldtimers op te slaan, of om tijdens verbouwingen de meest uiteenlopende goederen op te slaan. Nagenoeg altijd kunnen wij met een passende oplossing komen. Vaak is het transport het grootste probleem, want hoe krijg je een antieke lijkkoets veilig naar de opslaglocatie. Maar ook deze zorg nemen wij u uit handen.

Speciale objecten hebben vaak speciale afmetingen. Zelden kunnen deze goederen op standaard productdragers zoals pallets of in 20-ft zeecontainers. Hiervoor hebben wij speciale vloeren waar wij deze goederen opslaan onder optimale klimatologische en veilige omstandigheden.

Bent u geïnteresseerd in onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding in ons opslagdepot.

Bekijk de website pot-artlogistics.nl voor meer info ›

Pot Verhuizingen adresgegevens