Voor al uw zakelijke opslag

POT beschikt over ruime en moderne opslagfaciliteiten. Hierin kan een keuze gemaakt worden uit bijvoorbeeld opslag in 20-ft containers, op pallets in stellingen, op de losse vloer (bulk), in de archiefruimtes of het kunstdepot. Natuurlijk kan er ook een mix gemaakt worden.

Behalve met het opslaan van meubilair, archieven en kunst houden wij ons ook bezig met het opslaan van bulkgoederen. Voor verschillende bedrijven zonder magazijnen verzorgen wij deze functie.

Een leuke activiteit is verder bijvoorbeeld de plaatsing van displays voor de nieuwste dvd’s gelijktijdig in heel Nederland. Van vele verschillende leveranciers (van onze klant) wordt de zending vanuit de hele wereld naar ons gestuurd. Wij stellen de juiste pakketten samen en verzorgen vervolgens de verspreiding op één gelijktijdig moment naar de grote winkelketens in het hele land. De chauffeurs krijgen in onze instructieruimte exact te horen welke route ze zullen rijden, welke winkels ze gaan bezoeken, hoe de display moet worden opgebouwd etc.

Bent u geïnteresseerd in deze service? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met onze salesmanager.

Pot Verhuizingen adresgegevens