Over pot

POT Verhuizingen/Logistiek is een verhuisbedrijf dat haar oorsprong kent in Amersfoort. In 1905 begonnen om naast de verkoop van consumptie-ijs de mensen in het winterseizoen te helpen met het verplaatsen van hun inboedel. Inmiddels bestaan wij meer dan 100 jaar en zijn wij met vestigingen door heel Nederland uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven van het land.

Onze visie is om de klant te ontzorgen in het voortraject, tijdens het verhuistraject en alles wat hier (in)direct bij komt kijken. Wij streven er naar om op het gebied van service en kwaliteit het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn. Wij kijken altijd naar alle mogelijkheden om de klant te ontzorgen. 

POT Verhuizingen/Logistiek werkt vanuit de eigen vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Zeist en Apeldoorn en beschikt over een netwerk van 16 steunpunten door heel Nederland.

U kunt hier lezen over ons hofleverancierschap, onze inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, sponsoringen en andere nieuwsfeiten.

Pot Verhuizingen adresgegevens