Een verhuizing is vaak een vermoeiende activiteit: overal moet aan gedacht worden. Naast de fysieke verhuizing zijn er nog vele activiteiten die er in en rond het huis gedaan moeten worden. Het aansluiten, ophangen of installeren van verschillende meubels en apparaten blijft nogal eens liggen.
Uiteraard is onze verhuisploeg in staat om een aantal van deze activiteiten uit handen te nemen zoals het de- en monteren van meubels. Daarnaast kan onze verhuisploeg de demontage verzorgen van lampen, gasfornuis, schilderijen, rails, luxaflex, zonwering binnen, wasmachine, keukenapparatuur, klokken, waterbed, tuinmeubels, etc. Het monteren van deze items zit echter niet in hun takenpakket. Voor het monteren en aansluiten van al deze items kunnen wij een Handyman inzetten.

De Handyman-activiteiten vinden niet plaats tijdens de verhuizing maar op een speciaal met u afgesproken tijdstip. Het tarief voor de Handyman is € 48,60 per uur (incl. 21% BTW en excl. het gebruik van materialen zoals schroeven, bouten, etc. tarief 2015).
 

Pot Verhuizingen adresgegevens