Gaat u verhuizen naar een appartement, naar een kleinere of aangepaste woning, een seniorenwoning of een zorgwoning?

Verhuist u naar een woonzorgcentrum, zorginstelling, zorgcentrum of een verpleeghuis?

POT Verhuizingen heeft de kennis, de mensen, de capaciteit én de aandacht om uw verhuizing op een goede manier uit te voeren.

Of het nu gaat om een interne verhuizing, een eenpersoonsverhuizing, of een complexe verhuizing naar verschillende locaties, POT Verhuizingen kan u volledig informeren, begeleiden en ontzorgen.

Bent u als medewerker van een zorginstelling geïnteresseerd in onze dienstverlening, ga dan naar de pagina met infomatie over verhuizen zorginstellingen, zorgcentra, verpleeghuizen en woonzorgcentra

Medewerkers

POT Verhuizingen beschikt over een team van goed opgeleide en gekwalificeerde mensen die, evenals medewerkers in de zorg, continue worden bijgeschoold.

Medewerkers van POT Verhuizingen/Logistiek hebben een VOG-verklaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen m.b.t. wonen en zorg. Zij snappen wat er gebeurt, zij willen begrijpen wat er in mensen omgaat en zij zijn in staat om de verhuizing op een aangename manier uit te voeren. 

POT Verhuizingen en zorginstellingen

Voor veel zorginstellingen is POT Verhuizingen al jaren een betrouwbare partner, en met eigen vestigingen in Amersfoort, Utrecht, Zeist en Apeldoorn en een landelijk netwerk van 16 partners zijn wij altijd dichtbij.

Bent u lid van Beweging 3.0

Klanten van o.a. Beweging 3.0 kunnen bij POT Verhuizingen een aantrekkelijke korting krijgen op de verhuiskosten! Kijk voor meer informatie bij kortingsregelingen

Hoe kan POT Verhuizingen u ondersteunen bij uw verhuizing?

Contact

U neemt contact op met het centrale kantoor van POT Verhuizingen 033 450 8210 of via het contactformulier onderaan deze pagina

Bezoek

Een medewerker van POT Verhuizingen maakt een afspraak met u voor een inventarisatiegesprek bij u thuis
De verhuisspecialist komt langs en bespreekt samen met u de verhuizing
Wat is de geplande of gewenste verhuisdatum
Waar gaat u naartoe en hoe is de situatie daar
Welke goederen worden verhuisd naar de nieuwe locatie 
Laat u spullen inpakken of gaat u het zelf doen, gedeelte inpakken is ook mogelijk
Gaan er wellicht spullen naar de opslag of naar een andere locatie
Wat kan worden afgevoerd
Welke meubelen moeten er worden gedemonteerd en later weer gemonteerd
Welke aanvullende werkzaamheden zijn wenselijk, bijvoorbeeld ophangen van lampen, schilderijen, aansluiten ICT, het schoon achterlaten van de woning enz.

Offerte

Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u de offerte
Hierin staat alles beschreven zoals besproken, en de prijs
Het inventarisatiegesprek en de offerte worden u vrijblijvend aangeboden
Als u akkoord bent kan de offerte worden getekend en teruggestuurd naar POT Verhuizingen
Daarna ontvangt u de bevestiging

Planning

Nadat POT Verhuizingen de getekende offerte heeft ontvangen en u de bevestiging heeft gestuurd, wordt uw verhuizing in de planning gezet en houden wij contact met u 

Verhuisdozen

Op de afgesproken datum, vlak voor de verhuizing, worden de verhuisdozen en de verhuismaterialen gebracht

Een dag van tevoren, na 14.00 uur, kunt u bellen met POT Verhuizingen over het tijdstip waarop u de verhuisdozen kunt verwachten.

Verhuisdag

Op de verhuisdag is de verhuismanager uw aanspreekpunt, hij begeleidt de verhuizing

Een dag van tevoren, na 14.00 uur, kunt u bellen met POT Verhuizingen over het tijdstip waarop u het verhuisteam kunt verwachten.

Nazorg

Na de verhuisdag nemen wij contact met u op voor het ophalen van de verhuisdozen en de nazorg

Verhuizen en opslag van kunst, antiek en waardevolle objecten

Met kostbare of onvervangbare objecten wilt u geen risico’s nemen. Transport van kunst en antiek en het vervoeren van waardevolle objecten is bij uitstek werk voor specialisten. POT Art Logistics , ons andere bedrijf, is specialist in kunstvervoer en kunstopslag. Ook voor het opslaan van kunst en antiek en particuliere collecties biedt POT Art Logistics een geklimatiseerd en op top beveiligd depot centraal gelegen in Nederland.

Erkende Verhuizers

POT Verhuizingen/Logistiek is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoet aan meerdere eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Hierop worden de bedrijven getoetst door een onafhankelijke instelling. Bovendien zijn Erkende Verhuizers opgeleid om discreet en zorgvuldig met bezittingen om te gaan. Zo wordt gegarandeerd dat de Erkende Verhuizers er alles aan doen om verantwoord en vertrouwd te verhuizen en denken ze aan de veiligheid van de medewerker, uw bezittingen en het milieu.

Garanties

Als u binnen Nederland met een Erkende Verhuizer verhuist, dan kunt u rekenen op een paar belangrijke garanties. Het Garantiecertificaat is dan namelijk automatisch van toepassing op uw verhuizing.

Wij sluiten voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering af. Uw inboedel is verzekerd voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade.

U kunt een beroep doen op de Verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u er van verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onverhoopt niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren.

Het garantiecertificaat biedt u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Met POT Verhuizingen bent u compleet ontzorgd

Pot Verhuizingen organiseert de verhuizing zo, dat betrokken mensen zo min mogelijk hinder ondervinden.

Maar onze zorg betekent ook dat we een stapje verder gaan. Dat we u attenderen op de details, waar u even niet aan dacht.


Pot Verhuizingen zorgt voor:  Goederen, gebouwen, omgeving én mensen.

Bent u geïnteresseerd in een afspraak?

Bel dan centraal kantoor Amersfoort, 033 450 8210, of vul het contactformulier in.

Contactformulier
Contactformulier

Pot Verhuizingen adresgegevens