Volledige zekerheid

Bij POT begrijpen wij dat een verhuizing een emotionele aangelegenheid is. U kunt er natuurlijk van uitgaan dat wij uw inboedel met de grootste zorg behandelen. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar verwachting gaan, dan werken wij met het garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Dit geeft u als klant drie belangrijke garanties!

Wij sluiten voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering af. Uw inboedel is verzekerd voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Hiermee is uw inboedel verzekerd tegen alle verliezen en materiële schade.

U kunt een beroep doen op de Verhuisgarantie. Door middel van het garantiecertificaat bent u er van verzekerd dat uw verhuizing door gaat, met een andere Erkende Verhuizer, wanneer wij onverhoopt niet meer in staat zijn uw verhuizing uit te voeren.

Het garantiecertificaat biedt u de garantie dat een aanbetaling tot maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd, indien u de verhuizing alsnog door een andere Erkende Verhuizer laat uitvoeren.

Voor de volledige tekst en voorwaarden kunt u met ons contact opnemen via 033 450 8222 en natuurlijk ook via de Erkende Verhuizers .

Pot Verhuizingen adresgegevens